POLJACI JOŠ UVIJEK U NEVJERICI: / "Kolinda je kriva što su nas Hrvati razbili"

Image
Foto: screenshot / Facebook

Razloge za visoki i gotovo nevjerojatan poraz od Hrvatske, domaćini Europskog rukometnog prvenstva nikako ne mogu odgonetnuti.

28.1.2016.
18:35
screenshot / Facebook
VOYO logo

No, najtiražniji poljski list Fakt, u članku u kojem se osvrnuo na utakmicu možda je pronašao razlog zbog kojeg su hrvatski rukometaši odigrali tako dobru utakmicu.

Čudo u Krakowu

"Mogli smo izgubiti s tri gola razlike i proći dalje, ali našim rukometašima to nije uspjelo. Igrali su jako loše. Najgore što je moguće. Hrvatska je pobijedila 37.23 i prošla u polufinale, što se uoči utakmice smatralo čudom. Izgledalo je da će pobjeda Norveške nad Francuskom našim rukometašima dati krila, ali to se nije dogodilo. Na kraju su Hrvati dobili krila, a možda je razlog tomu što je na tribinama bila njihova predsjednica, gospođa Kolinda Grabar Kitarović", stoji u Faktovom članku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavlje na parketu

Predsjednica je, inače, uoči utakmice sa suprugom poželjela sreću rukometašima, a nakon pobjede na parketu im je čestitala. U međuvremenu, dan poslije utakmice još je jednom izrazila oduševljenje i ponašanjem poljskih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iznimno sam sretna zbog pobjede hrvatske rukometne reprezentacije u ogledu s Poljskom ali i impresionirana ponašanjem poljskih navijača. Naravno, drago mi da je Hrvatska pobijedila ali žao mi je da i Poljska i Hrvatska nisu otišle dalje na ovom Europskom prvenstvu. Vaši navijači su nas nakon utakmice toplo pozdravljali i čestitali", izjavila je Grabar Kitarović u četvrtak u Varšavi poslije sastanka domaćinom AndrzejomDudom, predsjednikom Poljske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo