Objavljeni novi sočni detalji 'skandala Karabatić'!

'Skandal Karabatić' gotovo svaki dan dobiva novi nastavak, a sada su se odvjetnici Nikole i Luke požalili da ih je policija pokušala zastrašiti.

5.10.2012.
13:42
VOYO logo

Braća Karabatić i društvo, protiv kojih je podignuta optužnica zbog ilegalnog klađenja i sumnje u namještanje utakmica, na slobodi čekaju početak suđenja, a francuski mediji su počeli iznositi 'prljavo rublje' koje se stvara oko najveće rukometne afere.

Novinar francuskog RTL-a tvrdi da je imao priliku preslušati policijske snimke razgovora sudionika afere kada je objavljena u javnosti te tvrdi da je čuo panične telefonske razgovore aktera koji se dogovaraju što će reći policiji i istražiteljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu su se javili i odvjetnici braće Karabatić Jean-Robert Phung i Éric Dupond-Moretti, koji tvrde da im je policija slala neugodne poruke te da ih je htjela zastrašiti.

"Gospodine Corbier, ostat ćete upamćeni kao odvjetnik koji je poslao Nikolu Karabatića u zatvor, a to vam neće pomoći u karijeri. Dobro razmislite prije nego što posjetite svog klijenta. Neka mu sud dodijeli odvjetnika po službenoj dužnosti. Čuli smo se sa sucem i jako je ljut na vas", navodno je policija rekla Michaelu Corbieru, trećem odvjetniku braće Karabatić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo