Pola plaće u Srbiji: Za finale traže 150 eura!

Sjajne predstave Srbije, koje su im omogućile plasman u polufinale Europskog prvenstva, stvorile su euforiju kod naših susjeda.

25.1.2012.
7:12
VOYO logo

Srbi su odličnim predstava kolo prije kraja drugog kruga izborili polufinale, a rukomet, koji je kao sport bio na marginama, opet se vratio na velika vrata u tu zemlju. Za završnicu u Beogradu karata još uvijek ima.

Za polufinale cijene karata kreću se od 15 do 100 eura, dok se za utakmicu finala mora izdvojiti od 20 do 150 eura, ovisno o sektoru u koji navijači žele biti smješteni. Iako je standard u Srbiji vrlo nizak (plaće do 350 eura), zbog euforije koja je stvorena, podrška Orlovima u borbi za medalje je zagarantirana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik rukometnog saveza Srbije Velimir Marjanović zadovoljan je odličnim odazivom navijača iz Srbije, ali i onih iz inozemstva, jer smatra kako je tako poslana pozitivna slika o njima u svijet.

"Izuzetno je važno da ljudi odnesu lijepa sjećanja na našu zemlju nakon završetka prvenstva, kao i to što smo pokazali da gostoljubivošću, ali i ozbiljnim pristupom organizaciji, možemo parirati bilo kojoj zemlji u regiji, ali i čitavoj Europi", rekao je predsjednik Skupštine Vojvodine Ssandor Egereši za Sportske.net.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo