Ipak bezuspješno / Pogledajte kako su Danci paklenom atmosferom otežali život Nexeu

GOG-u je bila potrebna pobjeda od šest golova razlike kako bi prošli u daljnju fazu Europske lige, a stvari su vrlo dobro išle za danski klub u drugom poluvremenu.

3.5.2022.
20:49
VOYO logo

Rukometaši Nexea porazili su danski GOG Håndbold i time izborili polufinale rukometne Europske lige! Nexe je branio prednost od pet golova razlike nakon pobjede od 27-22 u Našicama, a u Danskoj su uspješno obranili vodstvo.

Halil Jaganjac bio je najbolji strijelac susreta s čak dvanaest golova, a uzeo je samo šesnaest pokušaja. Imao je i dvije asistencije. S druge je strane bio najbolji Pytlick, koji je imao 11 pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GOG-u je bila potrebna pobjeda od šest golova razlike kako bi prošli u daljnju fazu Europske lige, a stvari su vrlo dobro išle za danski klub u drugom poluvremenu. Okrenuli su minus četiri, a u 35. minuti i vodili s četiri pogotka razlike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki vjetar u leđa dala im je fantastična atmosfera na tribinama. Ipak, danski viceprvak nije uspio srušiti Nexe koji se u nastavku sabrao i priveo susret kraju za novu veliku pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo