Pogledajte kako je Balić opet poludio na Golužu!

Gledatelji su u transu, komentator Drago Ćosić ne može zaustaviti smijeh, šokirani Blaženko Lacković na tribini drži se za glavu, Ivano Balić lice je pokrio nekim časopisom...

21.1.2013.
8:44
VOYO logo

Kakva je to samo bila drama. Tri i pol minute prije kraja, u trenutku kad je rezultat rukometnog okršaja Hrvatske i Španjolske bio 25:25, Ivan Čupić zabio je za vodstvo Hrvatske, koja je u tom trenutku imala igrača manje i junački se borila za pobjedu. A onda šok! Gol je poništen jer je baš u tom trenutku Slavko Goluža pozvao time-out.

Naravno, nije hrvatski izbornik ništa kriv, tako je ispalo, ali situacija je bila posebno simpatična jer je kamera ulovila Ivana Balića kako čak i danas, kad je na tribini, temperamentno reagira na jednu od odluka starog prijatelja s klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ha, ha, ha, Čupić je zabio s devet metara preko Sarmienta, ali ne! Zatražena je minuta predaha s naše klupe u trenutku kad je Čupić ispustio loptu iz ruke. Evo vidite reakciju Ivana Balića i Blaženka Lackovića tamo. Ljut je k'o ris Ivan Čupić", opisivao je kroz smijeh simpatičnu situaciju HTV-ov komentator Drago Ćosić, koja Hrvatsku na kraju ipak nije koštala poraza.

Golužu je na kraju utješno zagrlio i Igor Vori, kao da želi reći 'ma nisi ti ništa kriv, dogodi se i najvećima'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Smiješna strana sporta specijal-201301070685004-SP u rukometu 2013

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo