Danac uzvratio Goluži: 'Očito životinje u Hrvatskoj žive jako dobro'

Hrvatski izbornik Slavko Goluža na konferenciji za novinare nakon poraza od Danske (29:27) optužio je domaćine za lošu organizaciju u kojoj je sve bilo podređeno Dancima.

25.1.2014.
15:24
VOYO logo

"Danska je napravila sve da uzme ovdje zlato, sve im je bilo podređeno, a mi smo se tek prošlu noć normalno naspavali. Mi smo živjeli kao životinje", izjavio je Goluža i naglasio kako je cijela organizacija od smještaja, hrane pa do putovanja u iz grada u grad bila katastrofalna.

Odmah je reagirao danski izbornik Urlik Wilbek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo mi je definitivno najgora pressica ikad, najsramotnija u mom životu. Optuženi smo da smo podmitili suce", rekao je ljutiti Wilbek.

Nije se dugo čekao ni odgovor predsjednika danskog rukometnog saveza Pera Bertelsena, koji je šokiran cinično odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očito životinje u Hrvatskoj žive jako dobro. Ove hotele mi koristimo još od 1998. godine. Sobe su u jako dobrom stanju. Imamo izobilje hrane koja je jako kvalitetna.", rekao je Bertelsen i najavio razgovor s predsjednikom HRS-a.

"Morat ću ozbiljno popričati sa Sandijem Šolom. Nakon sjajnih komentara mnogih reprezentacija koje smo dobili na račun organizacije, mislim da ovo nikako nije fer", zaključio je na kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo