Ozljeđeni hrvatski reprezentativac / Pavlović nakon operacije: 'Padao sam u nesvijest i vraćao se, no sad je sve dobro'

U posjetu su mu već bili Domagoj Duvnjak sa suprugom, a čekaju ga obilasci doktora po Njemačkoj

28.11.2018.
21:00
VOYO logo

Hrvatski rukometni reprezentativac Domagoj Pavlović pretrpio je tešku ozljedu zgloba u jučerašnjoj utakmici njemačkog rukometnog kupa. Domagoj je operiran u Njemačkoj, a nakon zahvata smo uspjeli porazgovarati s njim

"Ušao sam u igru i u prvih 20 sekundi i sve mi se iskrenulo kad sam doskočio na nogu. Takvih doskoka napraviš tisuću na treningu, ali dogodi se jedan ovakav. Rehabilitacija kreće sutra, danas sam operiran, a prognoze su da izostanem tri do četiri mjeseca", rekao je Pavlović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pavlović je slomio gležanj, a takve ozljede često izazovu nesvjesticu. Trenutak u kojem se ozljedio mu je još uvijek 'u magli'.

"U 'fleševima' mi dolaze slike da je Duvnjak bio pokraj mene, Mara i svi naši igrači. Svi su mi pomogli, padao sam u nesvijest i vraćao se, ali sve je dobro to zasad."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam takav pehist da se uvijek pred neko prvenstvo ozlijedim, tako da bi u sljedećem ugovoru trebao potpisati da ne igram u 12. i 5. mjesecu tako da onda možda konkuriram za neko prvenstvo. Moram pokušati pozitivno gledati na sve to jer jedino tako mogu ići dalje", našalio se Pavlović u teškim trenucima.

Rehabilitaciju će, kako kaže, nastaviti u Njemačkoj. U posjetu su mu već bili Domagoj Duvnjak sa suprugom, a čekaju ga obilasci doktora po Njemačkoj. U Zagreb će svratiti oko Božića, dok će Svjetsko prvenstvo u rukometu, na njegovu veliku žalost, ispratiti s tribina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo