'Otjeran sam! Nikad više neću igrati za Hrvatsku!'

"Dok je Goluža izbornik, sigurno neću igrati za hrvatsku reprezentaciju. Potjerao me s priprema, a bio sam zdrav i želio sam igrati u Švedskoj", rekao je Renato Sulić.

11.10.2011.
11:33
VOYO logo

Po mišljenju izbornika Goluže, Mirko Alilović je jedan od krivaca za neuspjeh na SP-u u Švedskoj, a Sulića je otpisao još na pripremama. Renato tvrdi da je bio zdrav te da je želio igrati, međutim nakon svega što se događalo čini se kako je njegova reprezentativna karijera završila.

"Dok je Goluža izbornik, sigurno neću igrati za hrvatsku reprezentaciju. Potjerao me s priprema, a bio sam zdrav i želio sam igrati u Švedskoj", kaže Sulić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liječnici reprezentacije rekli su mu da ima trombozu, međutim specijalisti u Mađarskoj to su demantirali. Renato je htio igrati na vlastitu odgovornost, međutim izbornik ga je otpisao. To nije jedina stvar koja muči sada već bivšeg hrvatskog reprezentativca.

"Uskoro će biti godinu dana otkako su mi liječnici rekli da imam trombozu. Od tada me nitko iz saveza nije nazvao i pitao me kako sam, pa mislim da više nikad i neću zaigrati reprezentaciju", rekao je u Sulić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad već ne ide na reprezentativnom planu, bar im ide u klubu. U najtežoj skupini rukometne Lige prvaka Veszprem uvjerljivo drži prvo mjesto, i to zahvaljujući našim igračima Suliću i Mirku Aliloviću. Renato je na dvije utakmice postigao devet pogodaka, a Mirko je dvaput obranio po 17 udaraca.

"U Veszpremu smo našli mir, trener ima u nas veliko povjerenje i uživamo u rukometu", istaknuo je Sulić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201110060616006 arti-201110010712006 arti-201109291361006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo