ODLIČNE VIJESTI STIŽU IZ NJEMAČKE: / Duvnjak se vratio 40 dana nakon ozljede koju je dobio na Euru

Image
Foto: AFP

Mortensen je za domaćine zabio devet golova, a Ilija Brozović jednom je zatresao mrežu Kiela čiji je najbolji strijelac bio Ekberg s pet golova

22.2.2018.
23:47
AFP
VOYO logo

Domagoj Duvnjak ozlijedio se u 53. minuti prve utakmice Europskog prvenstva na susretu između Hrvatske i Srbije. Naši su reprezentativci imali veliku prednost, ali Červar nije vadio Duleta iz igre, a onda se dogodilo najgore.

Kriza Kiela

Duvnjaku se uhvatio za list i bio je izgubljen za ostatak prvenstva, a njegov se izostanak osjetio i na igri Kauboja koji su na koncu završili na petom mjestu. U 22. kolu Bundeslige Kiel je izgubio u gostima kod Hannovera 28-27, a Duvnjak se nakon 40 dana vrati u pogon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener ga je namjeravao koristi samo za obrambene zadatke, ali kako nije sve išlo kako je planirao, Dule je odigrao i zapaženu ulogu u napadu - zabio je tri gola iz četiri šuta. Kiel sada ima dva poraza u nizu i nalazi se na šestom mjestu prvenstvene ljestvice, daleko od Lige prvaka.

Mortensen je za domaćine zabio devet golova, a Ilija Brozović jednom je zatresao mrežu Kiela čiji je najbolji strijelac bio Ekberg s pet golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo