UOČI ZAVRŠNICE / Objavljena idealna postava Europskog rukometnog prvenstva: EHF razočarao Hrvate

Image

Tim je odabran na temelju više od 20.000 glasova navijača na aplikaciji Home of Handball, te sugestija stručnjaka Europske rukometne federacije...

28.1.2024.
13:49
VOYO logo

Šest nacija zastupljeno je u najboljoj osmorci Europskog prvenstva u rukometu za muškarce 2024., pri čemu Njemačka i Danska imaju po dva igrača u najboljoj osmorci turnira. Veron Načinović, Dominik Kuzmanović i Mario Šoštarić su bili nominirani, ali nisu osvojili nagradu.

Image
NOVI OBRAČUN /

Sve je spremno za veliko finale: Francuska i Danska bore se za zlato, a nekoliko igrača može postati 'besmrtno'

Image
NOVI OBRAČUN /

Sve je spremno za veliko finale: Francuska i Danska bore se za zlato, a nekoliko igrača može postati 'besmrtno'

Samo su dva igrača u momčadi turnira bila dio odabira na prethodnim Europskim prvenstvima. Danski Mathias Gidsel drugo natjecanje zaredom prima nagradu za najboljeg desnog vanjskog turnira, dok je njemački vratar Andreas Wolff bio u All-star timu na Europskom prvenstvu 2016. u Poljskoj, kada je njegova momčad osvojila svoj posljednji veliki naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuski pivot Ludovic Fabregas bio je dio najbolje osmorke na posljednja dva Svjetska prvenstva IHF-a, ali njegova nagrada prvi je put uključena u All-star tim Europskog prvenstva. Isto vrijedi i za Hampusa Wannea iz Švedske, koji je bio izabran za najbolje lijevo krilo Svjetskog prvenstva 2021., ali nikada prije nije bio dio All-star tima Europskog prvenstva.

Napetu završnicu Europskog prvenstva možete pratiti na glavnom kanalu RTL-a i streaming platformi VOYO.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Martim Costa, najbolji strijelac turnira prije finala s 54 gola, po prvi puta se pojavljuje u idealnoj osmorci na svom prvom Europskom prvenstvu s Portugalom. Još jedan igrač koji nije dio finalnog vikenda također je uključen u All-star tim: austrijsko desno krilo Robert Weber.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tim je odabran na temelju više od 20.000 glasova navijača na aplikaciji Home of Handball, te sugestija stručnjaka Europske rukometne federacije. MVP i najbolji strijelac turnira bit će objavljeni nakon finala u nedjelju, 28. siječnja.

ALL-STAR MOMČAD EHF EURA 2024 ZA MUŠKARCE:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratar: Andreas Wolff, Njemačka
Lijevo krilo: Hampus Wanne, Švedska
Lijevi bek: Martim Costa, Portugal
Srednji bek: Juri Knorr, Njemačka
Desni bek: Mathias Gidsel, Danska
Desno krilo: Robert Weber, Austrija
Pivot: Ludovic Fabregas, Francuska
Obrambeni specijalist: Magnus Saugstrup, Danska

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo