Obitelj i prijatelji oprostili se od legendarnog Puca

Na zagrebačkom groblju Mirogoj na posljednji počinak ispraćen je rukometni velikan Iztok Puc koji je preminuo 20. listopada nakon što je izgubio bitku s rakom pluća koji se proširio na jetra.

3.11.2011.
16:35
VOYO logo

Na groblju, ali i komemoraciji koje je održana u KD Vatroslava Lisinskog, uz Iztokovu suprugu Jasenku, sina Boruta i ostatak obitelji, pojavili su se brojni Pucovi prijatelji, štovatelji, suigrači i istaknuti hrvatski sportaši.

Na posljednji su oproštaj došli Goran Ivanišević, Mario Ančić, Stojko Vranković, Danira Bilić-Nakić, Tomislav Paškvalin, Dubravko Šimenc, Dino Rađa, kao i Pucovi suigrači u Zagrebu, Celju i reprezentacijama Hrvatske i Slovenije (Pušnik, Kljaić, Saračević, Jelčić, Bilić, Jović...), zatim bivši rukometni sudac Štefan Jug, pa braća Zdravko i Zoran Mamić, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U dogovoru sa Slovenskim olimpijskim odborom svake ćemo godine naizmjence dodjeljivati nagradu "Iztok Puc" najdarovitijem mladom rukometašu (do 18 godina)", najavio je Zlatko Mateša uspostavljanje priznanja mladim rukometašima kao trajnu uspomenu na velikog Iztoka Puca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo