SLAB DAN / Novi debakl rukometašica Lokomotive u Ligi prvakinja: Mađarice ih razbile zabivši duplo više pogodaka

Image

Sljedeći nastup u Ligi prvakinja Lokomotiva će imati za šest dana kada će gostovati kod turskog sastava Kastamonu Belediyesi

9.10.2022.
18:31
VOYO logo

Rukometašice Lokomotive u susretu su 4. kola skupine B Lige prvakinje pretrpjele i četvrti poraz, na gostovanju kod aktualnih europskih doprvakinja, mađarskog Gyora ETO-a izgubile su sa 16-32 (8-15). 

Očekivano, Lokomotiva je pretrpjela novi uvjerljiv poraz. No, u prvih 20-ak minuta su uspijevale držati rezultatski priključak, zahvaljujući odličnoj obrani zaostajele su za samo dva gola (9-7), no već do odmora je domaći sastav ostvario seriju 6-1 prvenstveno zbog nepotrebno izgubljenih lopti igračica Lokomotive koje su rezultirale protunapadima i golovima Gyora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv Turkinja traže prvu pobjedu

U nastavku je Gyor samo povećavao prednost sve do na kraju visokih 16 razlike. Klara Birtić je s tri gola bila najefikasnija kod Lokomotive, dok su Reka Fodor i Estelle Nze Minko bile sedmerostruke strijelkinje za Gyor ETO.

Sljedeći nastup u Ligi prvakinja Lokomotiva će imati za šest dana kada će gostovati kod turskog sastava Kastamonu Belediyesi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo