NORVEŽANI DEMOLIRALI NEMOĆNU AUSTRIJU: / Sagosen i ekipa zamalo zabili 40 golova. Island rutinski svladao Maroko

Image

Norveška i Island prenose po dva boda, dok Švicarska i Alžir u drugi krug ulaze bez bodova

18.1.2021.
22:55
VOYO logo

Rukometaši Norveške su u skupini E očekivano svladali Austriju sa 38-29, dok je u skupini F Island pobijedio Maroko 31-23.

Francuska je pobjedom protiv Švicarske 25-24 osvojila prvo mjesto u skupini E i u drugi krug prenosi maksimalna četiri boda. U drugom krugu bit će u skupini 3 sa Portugalom, koji također dolazi sa četiri boda. Portugal je upisao i treću pobjedu skupini F, svladavši Alžir sa 26-19. Norveška i Island prenose po dva boda, dok Švicarska i Alžir u drugi krug ulaze bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Norway's left back Sander Sagosen jumps and shoots to score during the 2021 World Men's Handball Championship match between Group E teams Norway and Austria at the 6th of October Sports Hall in 6th of October city, a suburb of the Egyptian capital Cairo on January 18, 2021.,Image: 584483719, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

U ključnom susretu skupine G Švedska je pobijedila Egipat 24-23, pa u skupinu 4 drugog kruga prenosi četiri boda. U tu skupinu ulazi i Rusija koja je trećem kolu pobijedila Južnu Koreju sa 30-26. Rusija prenosi tri boda, Egipat dva, baš kao i Slovenija, koja je bila bolja od Bjelorusije sa 29-25. Bjelorusija prenosi jedan bod, dok Sjeverna Makedonija ulazi u drugi krug bez bodova. No, za Sjevernu Makedoniju, koja je u zadnji trenutak ušla na prvenstvo nakon otkazivanja Češke, prolazak skupine je veliki rezultat, a to je osigurala pobjedom protiv Čilea 32-29.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve utakmice dostupne su na RTLplay.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo