Dva Istrijana / Nexe uložio u budućnost: Za Našićki klub potpisala dva mlada hrvatska reprezentativca

Image
Foto: RK Nexe

Gianfranco Pribetić dobio je ugovor na četiri godine, dok je Fran Mileta potpisan na tri godine

1.4.2019.
11:40
RK Nexe
VOYO logo

Rukometni klub Nexe uoči nastupa na Final Fouru SEHA lige osigurao je dva mlada pojačanja za budućnost. U Našicama su predstavljeni mladi reprezentativci Hrvatske Gianfranco Pribetić i Fran Mileta.

Pribetić je pivot koji dolazi iz Poreča. Osamnaestogodišnjak je potencijal kojeg je odmah prepoznao trener Nexea Hrvoje Horvat te je potpisao ugovor na četiri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekivanja su velika i na meni je da ih ispunim na obostrano zadovoljstvo. O rukometnom klubu Nexe znam dosta toga, imali su fantastičnu sezonu i nada se da ću se dobro uklopiti s ostalim dečkima iz kluba i da će biti sve kako treba. Malo ću zamijeniti Istru i more sa Slavonijom, ali uvjeren sam kako mi to neće teško pasti. RK Nexe pratim već duže vrijeme, kako u SEHA ligi tako i u EHF-u, i žao mi je da prije nekoliko dana nisu prošli Hannover, ali slijedeće godine se nadam da će biti bolje. Moja pozicija je pivotmen i svjestan sam kako je tu velika konkurencija, a na meni je da dam sve od sebe da se i ja izborim za svoje mjesto", rekao je Pribetić za službenu stranicu kluba.

Također iz Istre, točnije iz Labina, dolazi desno krilo Fran Mileta. I on ima 18 godina te je dobio ugovor na tri godine s Nexeom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prelazak u RK Nexe mi stvarno puno znači i smatram da je taj put ispravan, jer ću moći još više napredovati te se dodatno pokazati. Vjerujem kako ću i klubu RK Nexe donijeti nove i dobre stvari s kojim će i oni biti zadovoljni. Od ove godine sam počeo malo više pratiti RK Nexe i moram istakntuti kako su rezultati kluba iznimni. Posebno su me dojmili navijači Gromova te je stvarno lijepo vidjeti dvoranu ispunjenu i domaće navijače da tako srčano bodre svoj klub" rekao je Mileta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo