ubojit kao i nekad / Nexe se protiv Izviđača vratio na pobjedničke staze: Bivši reprezentativac Vedran Zrnić zabio sedam pogodaka

Image
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Najbolji strijelac u redovima Nexea bio je bivši hrvatski reprezentativac Vedran Zrnić sa sedam pogodaka

9.12.2018.
21:38
Dusko Marusic/PIXSELL
VOYO logo

Rukometaši našićkog Nexea vratili su se na pobjedničke staze nakon poraza od PPD Zagreba u prošlom kolu SEHA lige te su u nedjelju pobijedili Izviđač iz Ljubuškog (22:17) i upisali nova dva boda. 

Igrači Hrvoja Horvata tako su zadali još jedan težak udarac posljednjoplasiranoj momčadi lige iz Ljubuškog, koja je ostala jedina momčad bez ijedne pobjede u SEHA ligi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Našićani su unatoč odsutnosti svog najboljeg strijelca Tomija Vozaba sjajno ušli u utakmicu i već na poluvremenu su imali prednost od šest pogodaka (14:8).

U nastavku su gosti smanjili prednost Nexea na tri pogotka razlike, no domaća momčad prepuna iskusnih igrača bez problema je otklonila bilo kakvu neizvjesnost iz utakmice i na kraju slavila s konačnih 22:17. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji strijelac u redovima Nexea bio je bivši hrvatski reprezentativac Vedran Zrnić sa sedam pogodaka (četiri iz sedmeraca), a vratar Našićana Moreno Car upisao je čak 11 obrana. 

Nexe se nalazi trećem mjestu tablice s 24 boda, jednako koliko imaju i drugoplasirani Tatran te četvrtoplasirani PPD Zagreb. Na vrhu ljestvice je i dalje makedonski Vardar s 27 bodova.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo