našičani četvrti / Nexe nije imao šanse protiv ozbiljnog Meškova

Image
Foto: SEHA

Našičani su SEHA ligu okončali na četvrtom mjestu

3.4.2019.
17:56
SEHA
VOYO logo

Nexe se iz Bresta vraća s četvrtim mjestom. Više od toga Našičani nisu mogli niti realno vrijede u društvu u kojem jesu. Sama činjenica da su se uopće tu i našli dovoljna im je satisfakcija.

Motivirani domaćin Meškov osvojio je broncu. Gledajući ih, ne bi čovjek rekao da su igrali treću utakmicu u četiri dana, pa je hrvatskom doprvaku posao bio otežan odnosno, u prijevodu, pretežak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada drugi put u 24 sata utakmicu otvorite s jednim golom u deset minuta, onda oko toga nema dvojbe. Baranau je trpao, malo s krila, malo sa sedam metara, asistirao mu je Obranović i Bjelorusi su imali točno što su htjeli.

Jaganjac Nexeu nije bio dovoljan da se zaostatak od pet golova smanji premda su imali priliku kada je Lelić povezao nekoliko obrana, ali kod -3 nisu iskoristili napad i, sve već viđeno jučer, novu priliku više nisu dobili. Međutim, pljesak za regionalnu sezonu apsolutno su zaslužili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SEHA liga, utakmica za treće mjesto:

Nexe - Meškov Brest 19:24 (8:12)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nexe: Lelić (7 obrana), Car; Šipić 5, Gadža Leban, Eter 1, Zrnić 2, Barišić Jaman, Buvinić 1, Jelinić, Vida, Lončar 1, Lavrič, Tomić 3, Jaganjac 5, Celebi 1

Meškov Brest: Pešić 1 (10 obrana), Čarapenka; Jaščanka 1, Bačko 2, Jurinok, Poteko, Ivić 2, Šumak 3, Baranau 5, Horak, Razgor 2, Obranović 4, Selvjasjuk 1, Đukić 1, Đorđić 1, Šilovič 1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sedmerci: Nexe 3/4, Meškov Brest 4/6

Isključenje: Nexe 2 minute, Meškov Brest 6 minuta

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo