visoke ambicije / Nexe misli ozbiljno! Našićani spremni preoteti PPD Zagrebu jednog od stožernih igrača!

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Nakon dovođenja Halila Jaganjca, Našićani su spremni za još jedan veliki transfer

14.12.2018.
13:36
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Rukometaši našićkog Nexea ulaze u završnicu prvog dijela sezone. Do kraja godine očekuju ih još dvije utakmice, nedjeljna protiv Metalurga i 19. prosinca protiv Železničara u Nišu

Našićani ne skrivaju kako im je cilj uzeti pobjedu u obje utakmice i tako stvoriti što veću zalihu bodova za nastavak sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A nakon što su početkom godine ostvarili senzacionalan transfer i u svoje redove iz Makedonije doveli jednu od najvećih mladih nada hrvatskog rukometa Halila Jaganjca, u Našicama pokazuju kako su im ambicije u stalnom porastu. 

Nexe je naime, pokrenuo postupak za povratak Ivana Sršena, desnog vanjskog rodom iz Metkovića, koji je 2015. godine stigao u Našice iz Varaždina, a početkom sezone poslan je u Zagreb. U redovima hrvatskog prvaka Sršen se itekako dokazao, postao je član udarne sedmorke i zaslužio je svoje mjesto na širem popisu Line Červara za Svjetsko prvenstvo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije toga, Sršen je polusezonu 2017./2018. proveo također na posudbi u mađarskom Pick Szegedu, s kojim je osvojio naslov prvaka, a u skladu s dobrim odnosima dvaju najjačih hrvatskih klubova, proteklo ljeto usmjeren je ponovo na posudbu u PPD Zagreb, uz mogućnost aktiviranja povratka u svakom trenutku.  

"Da, doista razmišljamo i radimo na tome da vratimo Sršena. Vjerujemo kako ćemo to i ostvariti", rekao je za Glas Slavonije predsjednik RK Nexea Josip Ergović

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo