Navijači dobili 'posao iz snova' u Kataru!

Nevjerojatna priča stiže pred početak svjetskog rukometnog prvenstva u Kataru. Domaćin je kupio i španjolske navijače za 'potrebe' turnira.

15.1.2015.
6:23
VOYO logo

Čak 60 španjolskih ljubitelja rukometa iz Cuencae, navijača Ciudad Encantade otputovalo je na rukometno SP u Katar. Pred njima je tri tjedna iz snova. Već su na poprištu SP-a, plaćeni su im svi troškovi do Dohe, smještaj u hotelu, a dobit će besplatno i sve ulaznice.

Dakle, samo se trebaju pojaviti i navijati na utakmicama SP-a. Doduše, nije objašnjeno na koje sve utakmice moraju otići, ali Katarani su im pripremili i plaću, 'simboličnih' po 20 eura dnevno da im se nađe pri ruci. Tako će organizatori samo na dnevnice 60 španjolskih navijača spiskati 24.000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katarani tu praksu imaju od ranije, plaćali su i do 50 rijala (oko 80 kuna) stranim radnicima da dolaze na sportske događaje i 'navijaju'. Tako je siromašna radna snaga iz Afrike i Azije u potrazi za novcem glumila navijače na nogometnim, košarkaškim i rukometnim utakmicama, a bojimo se da će tako biti i tijekom SP-a.

Katarani misle da mogu kupiti sve, uostalom kupili su i rukometnu reprezentaciju. Borja Vidal, Jorge Lopez, Žarko Marković, Jovo Damjanović, Goran Stojanović i Danijel Šarić su njihovi reprezentativci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo