LOŠA GODINA / Ne ide mu ni u Njemačkoj: Hrvoje Horvat upisao novi poraz i došao na rub ispadanja iz Bundeslige

Image
24.2.2023.
13:04
VOYO logo

Godinama stabilni njemački bundesligaš, Wetzlar, ove sezone doživljava pravi brodolom. Vidjelo se to i u sedmom uzastopnom porazu momčadi koju je u prosincu preuzeo bivši hrvatski izbornik Hrvoje Horvat. Više od 3000 gledatelja svjedočilo je porazu svojih ljubimaca od Erlangena 28:35 (14:17) koji od samog starta nije imao rješenja za suparnika.

Posljednji put Wetzlar je pobijedio 24. studenog u Hannoveru. Od tada sedam poraza u nizu u prvenstvu i samo jedna pobjeda nad drugoligašem Groswaldstadtom u Kupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno, jako smo razočarani. Danas je bilo jasno da ne možemo izdržati pritisak i da smo spremni nositi se sa situacijom. Najbolje bi bilo da se zatvorimo negdje zajedno i razgovaramo o situaciji u kojoj se nalazimo. O rukometu ne trebamo pričati, jer naš problem je u našim glavama. Igramo na određenoj razini u gostima, ali ne u našoj dvorani. Primili smo 35 golova. Isto tako, ne može biti slučajnost da protivničkog vratara uvijek učinimo junakom utakmice. To također pokazuje da je problem u glavama", rekao je Horvat nakon još jednog poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo