VIDEO / Navijači nakon poraza od Crne Gore: 'Itekako sam razočaran, išao bih kući'

Hrvatska je loše otvorila susret i još gore završila utakmicu. Rukometaši iskreno priznaju - " Nismo bili pravi". A za to nije kriva samo igra na terenu.

20.1.2022.
19:30
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija loše je krenula u drugi krug europskog prvenstva. Očekivala se laka pobjeda, a na kraju se doživio poraz od 6 razlike, a i to još dobro prošlo. Rukometaše će danas i u snu progoniti crnogorski vratar Nebojša Simić koji je obranio 14 udaraca i postao igračem utakmice.

"Jednostavno od početka nismo bili pravi i u obrani smo prelako primali golove sa svih strana, u napadu bez rješenja. Kad smo i došli u priliku njihov golman je sve branio", komentirao je Tin Lučin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
EP U RUKOMETU 2022 /

Crna Gora razmontirala Hrvatsku i ubila nam skoro svaku nadu za prolazak dalje

Image
EP U RUKOMETU 2022 /

Crna Gora razmontirala Hrvatsku i ubila nam skoro svaku nadu za prolazak dalje

Najbolji su bili Čupić i Cindrić

Nezadovoljan je bio David Mandić koji je danas zaigrao nakon pogreške organizatora koji su ga zamijenili zaraženim prezimenjakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Loše smo igrali napad i razbranili smo njihovog golmana što nismo trebali i otišli su već na poluvremenu na veliku gol razliku", komentirao je Mandić.

U hrvatskim redovima najbolji su bili Čupić sa 7 i Cindrića s 5 golova. Reprezentaciji nije mogao pomoći ni povratnik u reprezentaciju Mirko Alilović, koji je već na početku drugog poluvremena imao dvije obrane. Izbornik za loš rezultat krivi nervozu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Htjeli smo u nekako u 5 do 10 minuta slomiti Crnu Goru koja je igrala strpljivo, a na to se nadovezalo i nekoliko dobrih obrana vratara što je uvelo dodatnu nervozu. Probali smo drugo poluvrijeme taj napad odčepiti sa 7. igračem. Počeli smo zabijati, ali više se nismo uspjeli braniti", rekao je izbornik Horvat za RTL nakon utakmice.

'Teško je ovako s ovim porazom, naučili smo da dobivamo'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski navijači danas nisu imali priliku za slavlje, dok su s druge strane Crnogorci, čija je ekipa najveće iznenađenje turnira bili u ekstazi.

"Teško je ovako s ovim porazom, naučili smo da dobivamo. Glavu gore, idemo na sljedeću utakmicu. idemo na Dance!", poručile su Sanja i Anja iz Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Itekako sam razočaran, išao bi kući. Najradije ne bih gledao ostale utakmice", komentirao je Bojan iz Našica.

"Opće ne znam što bi reka, odakle da krenem. Imam osjećaj da smo jednostavno loše krenuli na početku, dok su Crnogorci ušli tako borbeno, srčano u utakmicu i jednostavno su iskoristili sve naše greške. Iznenadili smo se", smatra Marin Šipić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rukometaši će se morati brzo posložiti i zaboraviti ovaj poraz, jer već u subotu slijedi ogled s moćnom Danskom. 

Bellator Dublin
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo