NAKON GOSPE I ISUSA: / Izbornik opet poslao osebujnu poruku

Image
Foto: AFP, ATTILA KISBENEDEK
31.1.2016.
17:05
AFP, ATTILA KISBENEDEK
VOYO logo

Hrvatska je u utakmici za treće mjesto na Europskom prvenstvu u Poljskoj pobijedila Norvešku s 31:24 i došla do pete medalje s kontinentalnih smotri u svojoj povijesti. Babić u prvoj izjavi nakon velikog uspjeha nije skrivao sreću.

Image
KAUBOJI SU NA POSTOLJU: /

Hrvatska slavi brončanu medalju!

Image
KAUBOJI SU NA POSTOLJU: /

Hrvatska slavi brončanu medalju!

"Meni slava ne treba"

"Već sam prije rekao da je ovo čudo. Sada ću vam reći još jednu vijest - ispunilo se proročanstvo. Samo toliko. Hvala svim igračima, bili su nadahnuti, pokazali srce. Sretan sam jer znam da je hrvatski narod sretan. Meni slava ne treba, samo mi je drago ako sam pomogao da narod bude sretan i da se ujedini", izjavio je Babić za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponajbolji svjetski rukometaš Domagoj Duvnjak je bio sjajan u utakmici za broncu. Dvoboj je okončao sa šest pogodaka i nekoliko važnih asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neka nas zovu Brončani"

"Čestitke dečkima, ove utakmice za treće mjesto su dokaz da imamo karakter jer je teško dići se nakon polufinalnog poraza. Neka nas ljudi zovu Brončani koliko god hoće, mi smo sretni s ovom broncom", rekao je Duvnjak.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo na ovom turniru fantastičnih trenutaka i ne tako dobrih, ali kad dođemo na postolje, znat ćemo da je medalja zaslužena. Hvala stručnom stožeru, kondicijskim trenerima, fizioterapeutima, doktorima... Napravili su odličan posao jer svi znamo kakvi smo došli ovdje. Također, atmosfera na tribinama je bila neopisiva", zaključio je Duvnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo