Sok terapija: Legenda jugoslavenskog sporta preuzima hrvatskog prvaka?

Nakon prvog poraza u SEHA ligi, Boris Dvorsek vise nije trener rukometasa PPD Zagreba, a kao novi trener se spominje rukometna legenda s prostora bivse Jugoslavije - Veselin Vujovic.

17.9.2014.
16:41
VOYO logo

"U srijedu, 17. rujna nakon sastanka Odbora za hitnost odluceno je kako trener Dvorsek vise nece voditi prvu momcad Rukometnog kluba PPD Zagreb. Ovakva odluka donesena je uslijed rezultata koji su bili losiji od ocekivanih. U sklopu 3. kola SEHA Gazprom South Stream lige i gostovanja kod bjeloruskog Brest Meshkova (subota, 20. rujna) ekipu ce voditi pomocni treneri Zlatko Saracevic i Mario Kelentric", stoji u objavi na sluzbenoj stranici kluba, gdje se i istice:

"Upravni odbor Rukometnog kluba Prvo plinarsko drustvo Zagreb intenzivno radi na pronalasku novog trenera te cete o svemu biti detaljnije obavijesteni do pocetka sljedeceg tjedna."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako spominje Jutarnji list, novi trener mogao bi postati Veselin Vujovic, jedna od najvecih rukometnih legendi s ovih prostora. Kao igrac odusevljavao je u dresu Metaloplastike i Barcelone, dok je kao izbornik vodio reprezenciju Srbije i Crne Gore (Jugoslavije), a bio i trener Ciudad Reala i Vardara.

U Makedoniji se i verbalno sukobio s Linom Cervarom, rivalom na klupi Metalurga. Kako su pisali makedonski mediji, nudio je i 10.000 eura osobi koja ce Lini odrezati nos...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo