'Na Balkanu te žele ubiti zbog jednog poraza'

10.11.2011.
22:25
VOYO logo

Hrvatski rukometaši su uoči turnira odradili samo jedan zajednički trening, međutim Vori smatra kako je glavni razlog loših igara u Srbiji bio umor.

"Sakupili smo se, kako smo se sakupili. Najbitnije je da smo bili zajedno, da smo trenirali i da smo pokušali napraviti nešto u samo par dana. Nismo mogli dobro igrati jer smo bili svi umorni. Ne smiju nam se ponavljati greške, koji smo imali i u Švedskoj", rekao je kružni napadač Hrvatske u razgovoru Balkan Handball.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kauboji su po prvi puta bili u opasnosti da povežu tri uzastopna poraza. To se ovoj generaciji nikad nije dogodilo.

"Par uzastopnih poraza utječe na svakoga. Bitno je da se ne naruši atmosfera, kako je to običaj kod nas na Balkanu. Nakon jednog poraza sve treba pljunuti, ubiti, ne znam ni ja što. To je ono što sam naučio vani, da mi bude krivo, ali glava gore, treba se bolje spremiti za sutra i to je to", kazao je Vori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do Europskog prvenstva ostalo je nešto više od dva mjeseca. Hrvatska će svoje utakmice prvog kruga igrati u Vršcu.

"Daleko je pričati o tome. Zdravlje će diktirati puno toga. Nadam se da ćemo zaboraviti Švedsku i dokazati da to nije bila Hrvatska koju poznajemo. Nismo zaboraviti igrati rukomet", rekao je 31-godišnji Kauboj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plasman na Olimpijske igre bit će kruna njegove karijere. Od zlata u Portugalu 2003. godine puno se toga promijenilo, ali ambicije su uvijek iste.

"London vidim kao krunu karijere. To će nam biti treće Igre. Od Portugala i naše generacije nema nas puno. Ostalo nas je tri, četiri. Gledao sam reportažu o Londonu i rekao sebi da želim tamo. Želim biti na vrhu u Srbiji, kao i na Olimpijskim igrama", zaključio je Vori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo