VJEROVALI ILI NE / Može li bizarnije od ovoga? Nikola Karabatić smije igrati na Euru iako je pozitivan na koronu, a postoji i objašnjenje

Image
Foto: Profimedia

Karabatić je bio pozitivan 22. prosinca, a kasnije je osjetio simptome bolesti i zbog toga je propustio dio priprema za Euro

24.1.2022.
13:03
Profimedia
VOYO logo

Ponajbolji rukometaš svih vremena i lider francuske reprezentacije, Nikola Karabatić, bio je pozitivan na testu za koronavirus nakon utakmice Francuske i Nizozemske u četvrtak, ali svejedno su mu dopustili da igra utakmicu protiv Islanda u subotu, piše tako makedonski portal 24rakomet.

Iz EHF-a su objasnili ovu situaciju uz tvrdnju da je Karabatić prebolio covid u prosincu i da ne predstavlja opasnost za okolinu jer ima visoku razinu antitijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postoji i objašnjenje

"Istina je da je Nikola Karabatić imao pozitivan test nakon utakmice protiv Nizozemske. Naši liječnički stručnjaci pregledali su njegovu povijest bolesti jer je ranije bio zaražen covidom. Na temelju antitijela, procijenili smo da smije igrati", objasnili su tako.

Karabatić je bio pozitivan 22. prosinca, a kasnije je osjetio simptome bolesti i zbog toga je propustio dio priprema za Euro te je bio u samoizolaciji u Strasbourgu. Karabatić će se i dalje redovito testirati i dopuštat će mu se da igra ako mu se razina antitijela drastično ne smanji. Prva sljedeća utakmica Francuske je ona u ponedjeljak u 20.30 protiv Crne Gore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Zavrti kolo besplatnih vrtnji na Arena casinu i preuzmi svoj poklon!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo