Francuski prvaci / Možda ostaju bez Hansena, ali PSG ispisuje povijest: Završili su sezonu bez poraza!

Image

PSG-u je sigurno žao što ostaju bez takvog igrača, ali u sastavu su još uvijek Nikola i Luka Karabatić. Tu je i Lucas Steins, a sigurno je da će momčad dovesti...

9.6.2022.
19:55
VOYO logo

Rukometaši Paris Saint-Germaina s pobjedom su protiv UC Creteila osigurali 30. pobjedu u ovosezonskom francuskom prvenstvu u jednako toliko utakmica. Samim time, momčad je osigurala maksimalni broj bodova u prvenstvu - 60.

Usporedbe radi, Barcelona je četiri puta uspjela pobijediti svaku utakmicu u španjolskom prvenstvu. Međutim, Francuska ima daleko jaču ligu s nekoliko klubova koji igraju eropska natjecanja, kao što su Montpellier, Nantes i Aix.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbogom Hansenu

Svima poznati Mikkel Hansen proglašen je po Handball Planetu kao najbolji rukometaš 2021. godine. Ipak, ovaj danski majstor ima probleme sa zdravljem u proteklim mjesecima i njegova era u PSG-u došla je do tužnog kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Hansen odlazi u Ålborg, a zbog operacije koljena i krvnog ugruška te problema s hrskavicom već neko vrijeme nije u sastavu neporaženog francuskog prvaka.

PSG-u je sigurno žao što ostaju bez takvog igrača, ali u sastavu su još uvijek Nikola i Luka Karabatić. Tu je i Lucas Steins, a sigurno je da će momčad dovesti neka nova pojačanja s kojima će braniti titulu dogodine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo