MORA DA SE NETKO ŠALI?! EHF / objavio najbolju sedmorku prvog kruga; Nećete vjerovati koga su sve stavili

Image
Foto: PIXSELL

EHF začudio izborom najbolje momčadi prvog kruga Europskog prvenstva

18.1.2020.
14:38
PIXSELL
VOYO logo

Europska rukometna federacija (EHF) je, prema dobrom starom običaju kad su u pitanju velika reprezentativna natjecanja, objavila najbolju momčad prvog kruga Europskog prvenstva u kojoj nema niti jednog Hrvata, a neki od izbora začudili su rukometnu javnost. Iako je naša rukometna reprezentacija promarširala prvim krugom natjecanja i, prema igri, bila jedna od najboljih momčadi na turniru, EHF ne smatra da je ijedan Kauboj zavrijedio ovo laskavo priznanje.

Nema čak ni Duvnjaka koji igra nevjerojatno prvenstvo

Kapetan KaubojaDomagoj Duvnjak igra jedan od najboljih turnira u životu, po nekim stručnjacima i bivšim igračima s kojima smo razgovarali i najbolji. Ne samo u obrani koju igra magistarski na tom 5-1 (najbolje na turniru, bez premca), nego i u napadu. Uz to, najčudniji izbor svakako je onaj desnog krila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SVE O EUROPSKOM RUKOMETNOM PRVENSTVU PROČITAJTE - OVDJE

Blaž Janc u izboru

Ondje je EHF stavio reprezentativca Slovenije Blaža Janca, koji zabija prosječno tri gola po susretu. Austrijanac Robert Weber, jedno od najboljih krila svijeta i njemačke Bundeslige, trebao se naći u izboru na toj poziciji. Izbori srednjeg i desnog vanjskog također nemaju baš puno smisla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Schmid i Smits također upitni

Švicarac Andre Schmid i Nizozemac Kay Smits našli su se na tim pozicijama, a obojica su ispala odmah u prvom krugu. Istina, bili su uvjerljivo najbolji strijelci svojih ekipa, no nisu stigli do drugog kruga, a trebala bi se gledati i uspješnost njihovih reprezentacija pod njihovom igrom. Uz spomenute, u najboljoj sedmorci prvog kruga još se nalaze Gonzalo Perez de Vargas (vratar Španjolske), Magnus Jondal (lijevo krilo Norveške) i fantastični Sander Sagosen (lijevi vanjski Norveške). Potpuno zasluženo što se tiče njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večeras Hrvatska igra najtežu utakmicu do sad na turniru

Europsko prvenstvo u rukometu počelo je u četvrtak, 9. siječnja, a možete ga pratiti na kanalima RTL-a koji uključuju televizijske programe RTL i RTL 2 te digitalnu platformu RTLplay, kao i portale Net.hr, RTL.hr te Sportnet. Što se tiče hrvatske rukometne reprezentacije i današnjeg dana na turniru, za spomenuti kako naše rukometaše večeras u Beču čeka najteža utakmica do sad.

Od 20 i 30 naši rukometaši igraju s jednim od favorita natjecanja, Njemačkom. I tu ćete utakmicu moći gledati UŽIVO putem TV ekrana na kanalima RTL-a koji uključuju televizijske programe RTL i RTL 2 te digitalnu platformu RTLplay, a također ju tekstualno pratiti UŽIVO i na portalima Net.hr, RTL.hr te Sportnet. Na RTL-u uoči utakmice, također ćete moći pratiti emisiju “Vrijeme je za rukomet”, a nakon utakmice slijedi i završna analiza dvoboja naših legendi Metličića i Vukovića, kao i uvijek…

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo