POBJEDA HRVATSKE / Martinović: 'U svlačionici smo se dogovorili da moramo pokazati karakter, igrati sa srcem. Mislim da smo to pokazali'

Kazao je da im je za kraj malo falila energija, da ih je Island stigao, ali da se nisu predali

24.1.2022.
19:55
VOYO logo

U dramatičnoj utakmici punoj preokreta Hrvatska je slavila u Budimpešti i upisala prve bodove u glavnoj fazi Europskog prvenstva. 

Islanđani su poveli odmah na početku utakmice i s plus 2 otišli na predah, no u drugom poluvremenu Hrvatska je preokrenula rezultat i otišla na čak 5 golova razlike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Island je polako istopio hrvatsku prednost, ali u zadnjoj minuti utakmice Ante Gađa je zatresao mrežu za konačnih 23:22 i slavlje Hrvatske. 

RTL-ova reporterka Maja Oštro Flis u Budimpešti je razgovarala s hrvatskim reprezentativcem Ivanom Martinovićem

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Utakmica je bila teška. Loše smo je otvorili, nije nam bila dobra obrana, Island je to iskoristio. Otišli su na 4-5 golova, ali nismo se predali. Došli smo im na 2 gola krajem prvog poluvremena u i svlačionici smo se dogovorili da moramo pokazati karakter, igrati sa srcem i boriti se više. Mislim da smo to pokazali", kazao je Martinović. 

Kazao je da im je za kraj malo falila energija, da ih je Island stigao, ali da se nisu predali te da su htjeli pobijediti utakmicu zbog navijača i igrača koji su bili u izolaciji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje kako mu je biti u reprezentaciji, Martinović je odgovorio da živi svoj san. 

"Trenirao sam svaki dan za ovaj trenutak i za sve ovo što sam tu. Zahvalan sam svima koji su me podržali, pogotovo roditeljima koji su me uvijek bodrili, bratu i sestri. Presretan sam da dobijem ovoliku minutažu i da mogu igrati", kazao je Martinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao je i što očekuje od utakmice s Nizozemskom. 

"Imamo sutra dan za regeneraciju, za pripreme za Nizozemsku. Idemo po pobjedu da se možemo s osmijehom vratiti doma", kazao je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo