Ugovor na 3 godine / Bombastična vijest! Jedan od najboljih hrvatskih mladih igrača potpisao za PPD Zagreb

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Marin Šipić koji dolazi iz Nexea, a uzet će dres s brojem 2

20.5.2019.
14:40
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Za poziciju pivota u PPD-u potpisao je jedan od najboljih mladih igrača na toj poziciji - Marin Šipić koji dolazi iz Nexea, a uzet će dres s brojem 2.

"Presretan sam da sam napravio korak više u svojoj karijeri i da dolazim u PPD Zagreb. Uvijek me vesele novi izazovi, a mogućnost igranja Lige prvaka najveći je mogući za svakog igrača pa tako i za mene. Za minutažu ću se boriti s Bećirijem i Stojnićem i mislim da je to dobro za klub jer su momci sjajni pivoti", rekao je Šipić za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trener Tamše je poznat po radu s mladim igračima i iskreno se veselim prilici da radim s njim i učim od njega. Mislim da će to biti sjajna suradnja", kazao je po potpisivanju trogodišnjeg ugovora Marin Šipić.

"Činjenica je da velikom broju igrača ove sezone istječe ugovor i da mi nemamo mogućnosti njih zadržati ukoliko oni to ne žele. Intencija je bila pokušati ih zamijeniti s igračima koji su u najmanju ruku jednako kvalitetni i mislim da smo u tome uspjeli. S igračima koji dolaze potpisali smo trogodišnje ugovora i sada smo u situaciji da možemo mirno raditi jer u postojećem rosteru nema više nikoga kome nagodinu istječe ugovor. Ekipa koju sada imamo na raspolaganju vrlo je mlada i potentna i izuzev Horvata i Bičanića svi su oni došli iz generacija 1994., 1995.,1996. i 1997. Osim što su mladi to su i igrači koji su se već etablirali. Marin je reprezentativac, baš kao i Mandić, Božić Pavletić ili Bećiri. Ašanin je na pragu reprezentacije, Stojnič i Vlah kucaju na vrata slovenske reprezentacije. Dakle, riječ je o kadru igrača koji uz dobar rad imaju sve predispozicije da postanu tvrd orah za sve, pa i najbolje europske ekipe", poručio je direktor PPD Zagreba Vedran Šupuković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A riječ je o jednom od najpotentnijih hrvatskih mladih igrača i mi smo u klubu iznimno sretni i zadovoljni što smo uspjeli realizirati njegov dolazak u bijeli dres. Uopće ne sumnjam da će Marin u budućnosti još dodatno napredovati i da ga očekuje blistava budućnost u najboljim europskim klubovima.", dodao je Šupuković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo