VIDEO: / NESPORTSKIM POTEZOM ZGROZIO SVIJET 'U mojim ocima si gubitnik'

Kapetan Rhein-Neckar Lowena i njemacke reprezentacije Uwe Gensheimer zgrozio je njemacku sportsku javnost.

10.3.2015.
19:24
VOYO logo

Rukomet vec dugo nije vidio ovakav nesportski potez. Naime, kapetan Rhein-Neckar Lowena i njemacke reprezentacije Uwe Gensheimer napravio je potez o kojem bruji citava njemacka sportska javnost. Iskusni rukometas je u cetvrtfinalnom dvoboju Kupa Njemacke izmedu Rhein-Neckar Lowena i Kiela prosle srijede, u jednom duelu bez lopte na crti, brutalno nokautirao igraca Kiela Henrika Tota Hansena. Da stvar bude gora, Gensheimer zbog ovog nesportskog prljavog poteza nije bio kaznjen od strane sudaca, koji su u ovoj situaciji napravili veliki previd. Nakon utakmice kapetan Kiela, ceski igrac Filip Jicha, prokomentirao je situaciju na svom Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram stati u obranu svojih suigraca i sporta opcenito. Sport kao takav bi se morao bazirati na medusobnom postovanju rivala. Rukomet je grub sport, prepun emocija i udaraca, a dogada se i da slucajno udarite svog protivnika cak i u lice. Medutim, najvaznije je postivati svog protivnika. To posebno vrijedi za nas iskusnije jer mi predstavljamo uzor mladima", napisao je Jicha, a nakon toga se obratio Gensheimeru.

"Dragi Uwe, ovako nesto se ne smije raditi. Pokazao si da ne postujes rukomet jer si, kao i ja, kapetan svoje momcadi. Iako ste dobili ovu utakmicu u mojim ocima si gubitnik", zakljucio je ceski rukometas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sto se tice onog sportskog dijela ovog dvoboja, Rhein-Neckar Lowen je protiv Kiela slavio rezultatom 29:26 ispred 12 000 gledatelja, te se tako plasirao na zavrsni turnir na kojem ce jos igrati i Flensburg, Magdeburg te branitelj naslova Fuchse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo