NIJE MU JASNO

LEGENDARNI SARAČEVIĆ PROZVAO IZBORNIKA I NIJE BIRAO RIJEČI: ‘Moram nešto reći…

Što s reprezentacijom bivše države, a što u dresu Hrvatske, Zlatan Saračević imao je karijeru kakvu mnogi mogu samo sanjati. I zato njegove riječi u analizi poraza protiv Slovenije u utakmici za broncu na Svjetskom prvenstvu imaju težinu.

Umor je označen kao glavni krivac za ‘soliranja’ hrvatskih rukometaša na kraju ogleda u kojem je Hrvatska propustila osam golova razlike u 30-31 porazu. Umor nije dovoljno dobra isprika za Saračevića koji je analizirao utakmicu za RTL.

NEVJERICA U HRVATSKIM REDOVIMA: ‘Ne znam što se dogodilo. Bili smo fenomenalni, imali smo priliku…’

IZBORNIK BABIĆ NAKON PORAZA: ‘Umor je kriv za sve! Ostavka? Razgovarat ću sa suprugom o tome’

NOVI ŠOKANTAN PORAZ U PARIZU: Kauboji vodili +8 protiv Slovenaca pa se potpuno raspali i ostali bez bronce!

“Moram nešto reći… ako smo govorili da je Babić prvih 40 minuta imao odgovor na sve, onda treba reći i to da zadnjih 20 minuta nije imao odgovor ni na što. I ja ne razumijem tu filozofiju – 40 minuta nam je išlo dobro, ne razumijem zašto nešto što ti ide dobro, zašto staješ, zašto mijenjaš?”, zapitao se Saračević i nastavio monolog u nevjerici:

“Ako vodiš osam razlike ne igraš da pobijediš sa četiri, nego igraš da pobijediš sa deset. Mi iz nekog razloga nismo ‘ubijali’ utakmice i sad nam se to vratilo. Na šest razlike se ne igraju dugi napadi kao što se igralo nekad u moje vrijeme, nego se igra do kraja. Zašto smo stali? Ne znam. Ovo je za mene najteži poraz u karijeri, ovo je 700 puta teže nego kad nismo otišli na Olimpijadu u Sydney, izgubili smo tu utakmicu također od Slovenije. Ovo je 700 puta teže.”

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr