Stefan Krezschmar / Legendarni rukometaš stavio Balića tek na četvrto mjesto najboljih ikad, komentari: 'Ne zaboravi Duvnjaka!'

Image
Foto: Pixssel

Stefan Kretzschmar objavio je listu petorice najboljih rukometaša po njegovom mišljenju. Naš Ivano Balić tek je na četvrtom mjestu.

26.1.2022.
14:27
Pixssel
VOYO logo

Ivano Balić našao se tek na četvrtom mjestu najbolji rukometaša svih vremena po mišljenju Stefana Kretzschmara, legendarnog njemačkog lijevog krila koji je tijekom karijere bio poznat po tetovažama, zanimljivim frizurama i naušnicama.

Kretzschmar je jedan od najboljih njemačkih rukometaša svih vremena. Nekoliko puta je osvojio nagradu za najboljeg njemačkog rukometaša, a u 218 nastupa za reprezentaciju zabio je 821 pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Facebooku je Kretzschmar podijelio njegovu listu najboljih rukometaša svih vremena. Na prvom mjestu je veliki Balićev rival, Nikola Karabatić, koji i dan danas predvodi Francusku reprezentaciju.

Na drugo je mjesto Kretzschmar stavio Veselina Vujovića, legendarnog igrača iz Crne Gore i nekadašnjeg trenera Zagreba. Na trećem mjestu je veliki švedski igrač Magnus Wislander.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S dužnim poštovanjem, Duvnjak fali tvojoj listi!"

Kretzschmar je potaknuo duboku raspravu u komentarima svoje objave i potaknuo obožavatelje rukometa da podijele vlastitu listu. Mnogi od njih spomenuli su našeg Domagoja Duvnjaka, kojeg Nijemac nije uvrstio na listu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kretzsche, s dužnim poštovanjem, Dule fali na tvojoj listi! U mojim očima on je na istoj razini kao Karabatić što se tiče predanosti i važnosti. Balić nije dozvoljen na listi jer je blistao samo u napadu. Unatoč tome, odličan rukometaš," bio je jedan od komentara.

"Teško je imenovati pet najboljih igrača. Za mene su to Filip Jicha, Sagosen, Nikola Karabatić i drugi. Ne smijem zaboraviti na genijalnog Ivana Balića koji je bio briljantan. Ne zaboravi Duvnjaka, naravno," stoji u još jednom komentaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mozart, odnosno Ivano Balić. Kiril Lazarov. Nikola Karabatić, ne vidiš ga cijelu utakmicu i svejedno ti pobjedi utakmicu. Duvnjak, ali njemu još fali velika titula s reprezentacijom," nabrojao je jedan komentator najveća imena svih vremena.

Duvnjak je vodio Hrvatsku do srebra na Europskom prvenstvu 2020. uz brojna druga postignuća. Na tom prvenstvu je proglašen najboljim igračem, a ove godine ga nismo imali prilike gledati zbog ozljede leđa i koronavirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Domagoj Duvnjak

FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo