LEGENDARNI RENATO SULIĆ OPRAŠTA SE OD RUKOMETA: / Hrvatska ga je davno otpisala, a bio je jedan od najboljih

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

S reprezentacijom je osvojio zlato na Mediteranskim igrama 2001. godine, bio je i zlatni na Svjetskom prvenstvu u Portugalu, a srebrnu medalju uzeo je na Europskom prvenstvu u Norveškoj

18.3.2020.
13:43
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Legendarni hrvatski rukometaš Renato Sulić u 41. godini najavio je odlazak u igračku mirovinu. Njegovu odluku potvrdio je Robert Czwartek, predsjednik poljskog kluba Wisla Plock za koji Sulić nastupa već nekoliko godina.

"Sulić će nas napustiti, želi završiti svoju karijeru", rekao je Czwartek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prekratko Kauboj

Fizički dominantan i ogromnog talenta, Sulić je svojedobno bio jedan od najboljih pivota na svijetu. Za hrvatsku reprezentaciju igrao je od 2001. do 2008. godine, kad je morao otići zbog nesuglasica sa Savezom.

Sulić je vraćen u reprezentaciju kad je otišao Lino Červar, a Kauboje preuzeo Slavko Goluža 2010. godine. Nije dobivao previše minuta iako je tad bio u životnoj formi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S reprezentacijom je osvojio zlato na Mediteranskim igrama 2001. godine, bio je i zlatni na Svjetskom prvenstvu u Portugalu, a srebrnu medalju uzeo je na Europskom prvenstvu u Norveškoj. U točno 100 nastupa zabio je 221 pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo