Od 19.00 sati na RTL-u / Kauboji danas saznaju protivnike na hrvatskom Euru: 'Iz Splita bismo trebali donijeti četiri boda'

Image
Foto: HRS

U Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog od 19.00 sati, uz izravan prijenos na RTL-u, bit će ždrijebane skupine za Europsko prvenstvo 2018., koje će se igrati u Hrvatskoj

23.6.2017.
8:14
HRS
VOYO logo

Nakon što je posljednjih devet dana trenirala u Poreču, hrvatska rukometna reprezentacija uputila se u Zagreb kako bi u petak u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog sudjelovala na ždrijebu skupina za Europsko prvenstvo 2018. kojem je domaćin Hrvatska.

Pročitajte više:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Šprem i Džomba uoči ždrijeba Europskog prvenstva: 'Od 16 reprezentacija 12 će ih doći po medalju'

>> Kauboji uoči ždrijeba: 'Prije svega sve ovisi o nama; bit će to jako borbena Hrvatska'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S obzirom da je kraj sezone i da su igrači došli umorni i da se svi spremaju za godišnje odmore, svi su bili iznimno motivirani i odradili smo jako dobar posao. Bilo je odlično," kazao je trener reprezentacije Vlado Šola osvrnuvši se i na današnji ždrijeb skupina.

"Ždrijeb je lutrija i nema smisla razmišljati unaprijed. Nismo ništa komentirali, jedino smo zaključili kako bi iz Splita gdje ćemo igrati prvi krug trebali donijeti četiri boda."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatko Horvat je dodao kako će reprezentacija uz navijače pokušati otići što dalje.

"Kakav god ždrijeb bio, neće biti lako. Svi znamo što je EP. Mi ćemo ići svojim putem. Dobro se pripremiti i uz naše navijače pokušati ići što dalje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ždrijeb skupina za Europsko prvenstvo 2018. na rasporedu je u petak s početkom u 19 sati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Prije samog ždrijeba ispred KD Lisinski od 16 sati bit će organiziran mini rukometni turnir i promocija gradova domaćina Europskog prvenstva 2018 (Zagreb, Split, Varaždin, Poreč) uz gastronomske delicije i prezentacije, dok će nakon ždrijeba od 20:30 sati ispred dvorane za sve posjetitelje biti koncert Nine Badrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska kao domaćin nalazi se u jakosnoj skupini 1 s Njemačkom, Španjolskom i Francuskom. U skupini 2 su Danska, Bjelorusija, Švedska i Makedonija, u skupini 3 Norveška, Srbija, Crna Gora i Češka, a u skupini 4 Mađarska, Slovenija, Austrija i Island.

FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo