KALEB IMA RECEPT ZA BJELORUSE: / Nevjerojatno je koliko golova postižu na identičan način

Image
Foto: RTL, Screenshot

Utakmicu Hrvatske i Bjelorusije moći ćete pratiti od 16 sati na RTL televiziji i platformi RTLplay u izravnom prijenosu, kao i na portalu Net.hr

10.1.2020.
20:45
RTL, Screenshot
VOYO logo

Hrvatsku u drugom kolu skupine A Europskog prvenstva očekuje dvoboj protiv Bjelorusije. Bit će to bitka za prvo mjesto u skupini, ali i vrijedne bodove koji se prenose u drugi krug natjecanja. Nikša Kaleb dobro je proučio Bjeloruse i u susretu protiv Srbije uočio otkud prijeti opasnost.

"Pretpostavljam da će se odlučiti za obranu 5-1, kao u prvoj utakmici, koja bi trebala biti puno agresivnija da taj prednji igrač udalji bjeloruske napadače što više od zone i spriječi dodavanja na pivota", rekao je Kaleb za RTL te proanalizirao situaciju u momčadi Bjelorusije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledajući prvu utakmicu sa Srbijom, Bjelorusija je od 35 golova postigla 28 kroz sredinu. Tako da će biti ključ obrane da se sredina zgusne. Napad mora biti strpljiv i moramo iskoristiti stopostotne šanse", rekao je Kaleb.

Cijeli prilog pogledajte u RTL-ovom videu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučerašnja atmosfera u Grazu biola je fantastična, pogledajte prilog o utakmici i hrvatskim navijačima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu Hrvatske i Bjelorusije moći ćete pratiti na RTL televiziji i platformi RTLplay u izravnom prijenosu, kao i na portalu Net.hr u subotu od 16 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo