'rat' zagreba i nexea / Kakva je sudbina Ivana Sršena? Održana sjednica HRS-ovog povjerenstva, uskoro pada odluka

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Kakva će biti sudbina Ivana Sršena, bit će poznato u roku od osam dana

11.2.2019.
18:44
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Junak pobjede Zagreba nad Skjernom Ivan Sršen predmet je velikog spora između dva najveća hrvatska rukometna kluba - PPD Zagreba i našićkog Nexea

Sršen je naime igrač Nexea koji je na posudbi u Zagrebu, no kako je pokazao ubojitu formu u prvom dijelu sezone, čelnici vodeće momčadi SEHA lige poželjeli su ga vratiti u svoje redove, a Zagrebu se to baš i ne sviđa. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije početka sezone dogovorena je posudba Sršena u Zagreb što je u nekoj mjeri iznenadilo s obzirom da je riječ o izravnim rivalima. Sršen je odradio dosadašnji dio sezone u redovima hrvatskog prvaka, ali Našičani traže njegov povratak s posudbe.

Kako dva kluba ne mogu na zelenu granu, odlučeno je da će o Sršenovoj sudbini odlučiti arbitraža, točnije odluku će donijeti Registracijsko povjerenstvo HRS-a. Spomenuto tijelo danas je održalo sjednicu na tu temu, a odluka će biti donesena u roku od osam dana. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obavještavamo vas da je danas zasjedalo Registracijsko povjerenstvo Hrvatskog rukometnog saveza vezano za Ivana Sršena. Uzete su izjave oba kluba, te će Registracijsko povjerenstvo u zakonskom roku od osam (8) dana donijeti svoju odluku", stoji u priopćenju HRS-a. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo