KAD ON GOVORI, SVI SLUŠAJU: / Legenda upozorila na dio igre koji Kauboji moraju što prije popraviti

Image
Foto: PIXSELL

Kauboji u srijedu igraju s Bahreinom, a dan kasnije sa Španjolskom.

15.1.2019.
20:36
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija savršeno je otvorila Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj i Danskoj. Nakon odigrane prve tri utakmice na 100 postotnom je učinku. Zbog toga su Kauboji opet postala momčad o kojoj se priča i nižu pohvale, pogotovo poslije uvjerljive pobjede nad Makedonijom. Izabranike Lina Červara u srijedu čeka trening utakmica s Bahreinom, a dan kasnije veliki ispit protiv Španjolaca, aktualnih kontinentalnih prvaka.

Izgleda dobro

"Teško je govoriti gdje će nas sve ovo dovesti, ali zasada to dobro izgleda. Utakmica sa Španjolskom će nam reći gdje bi mi mogli završiti i kakav rezultat bi mogli napraviti. S tom pobjedom nam se otvara velika mogućnost ulaska u polufinale, dok nas poraz baca u borbu od petog do osmog mjesta", rekao je legendarni Petar Metličić u razgovoru za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Croatia's Marin Sego (C) and teammates celebrate at the end of the IHF Men's World Championship 2019 Group B handball match between Croatia and Macedonia at the Olympic Hall in Munich on January 14, 2019. (Photo by Christof STACHE / AFP)

On tvrdi da bi se Kauboji još moraju poraditi na igri. Točnije u njezinom obranom dijelu.

"Uvijek ima stvari koje se mogu popraviti. I što se tiče obrane i napada. Što se tiče realizacije koja je dosta dobra. Tu nema velikih zamjerki. Obrana možda prvu i drugu utakmicu nije bila najbolja, ali rezultat je bio pozitivan. Obrana je ta koja sigurno može biti bolja. Obrana i lagani golovi", zaključio je Metličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo