KAD NE IDE U NAPADU I OBRANI, ONDA JE TU - ON! / Naši rukometaši izvukli se iz ponora; 'Pretvaramo nemoguće u moguće'

Image

'Pretvaramo nemoguće stvari u moguće. Jako teška i zahtjevna utakmica'

13.3.2021.
22:51
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija uspjela je u subotu navečer, u drugoj utakmici na kvalifikacijskom turniru za OI u Montpellieru, kreirati preokret i svladati Portugal iako je imala velikih problema i bila na rubu ponora odnosno ostajanja bez Igara, što bi bio veliki udarac hrvatskom rukometu. OVDJE možete pročitati kako je za Net.hr nakon pobjede objasnio Vedran Zrnić što bi značilo za hrvatski rukomet da Kauboji nisu vladali Portugal i da su, kojim slučajem, ostali bez Igara.

Image
UTAKMICA S PORTUGALOM BILA JE PREKRETNICA: /

Niste ni svjesni što bi se dogodilo da smo izgubili; 'Sad ću vam objasniti...'

Image
UTAKMICA S PORTUGALOM BILA JE PREKRETNICA: /

Niste ni svjesni što bi se dogodilo da smo izgubili; 'Sad ću vam objasniti...'

Teška utakmica

Očekivano teška utakmica je iza hrvatske rukometne reprezentacije. Portugal je potvrdio koliko je jak i neugodan, ali Hrvatska je uspjela nekako na mišiće i genijalnost Ivana Čupića, Luke Cindrića, Davida Mandića i drugih ostati u igri za OI...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pretvaramo nemoguće stvari u moguće. Jako teška i zahtjevna utakmica, Portugal je odlična ekipa koja igra odličan rukomet. Svi znamo što im se dogodilo i zato su imali ogroman motiv za otići na Olimpijske igre. Igrali su stvarno dobro i u jednom trenutku 20-25 minuta prije kraja utakmice bilo je šest razlike. Ipak pokazali smo da imamo karakter i da možemo stići i minus šest u ključnim trenucima", rekao je Marin Šego za kameru RTL-a i nastavio:

"Neke stvari ne krenu onako kako želiš, oni odigraju dobro u obrani, a Portugal je stvarno dobra ekipa, nisu oni bilo tko i najbitnije je da smo izvukli utakmicu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šego je svjestan kako vratari na ovom turniru ne briljiraju. Kaže kako ni jučer ni danas nije bio na vrhunskoj razini...

"Sigurno možemo i moramo bolje. Francuzi su jako nezgodna ekipa s 5-6 šutera koji su najjači u Europi, imaju ta nevjerojatna križanja gdje jedan drugome dolaze na čiste šuteve. Praktički ti šutiraju sa 6-7 metara i biraju u koji će kut šutirati što je jako teško i zahtjevno za braniti, dobiješ tako par golova i uđeš u nezgodnu seriju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Sutra idemo po pobjedu protiv Tunisa i nadamo se da će Portugal izgubiti od Francuza'

Slijedi Tunis, ali sama pobjeda protiv Tunisa neće biti dovoljna.

"Sutra idemo po pobjedu protiv Tunisa i nadamo se da će Portugal izgubiti od Francuza. Francuska igra kod kuće i mislim da to neće biti tako zahtjevna utakmica za nju i da će pobijediti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo