'NEMAM DUGOROČNE PLANOVE' / Izbornik Horvat nakon pobjede nad Ukrajinom: 'Ne ide nam po planu, ali se ne predajemo'

Horvat je kazao da će nakon dolaska u hotel vidjeti kako će se pripremiti za Budimpeštu i s kojim će se kadrom zaputiti tamo

17.1.2022.
19:40
VOYO logo

Pobjedom Kauboja nad Ukrajinom Hrvatska je bliža drugom krugu Europskog rukometnog prvenstva. RTL-ova reporterka Ines Goda Forjan nakon utakmice razgovarala je s izbornikom Hrvojem Horvatom.

"Uvjerljivo smo slavili, ali da ide po planu, ne mogu reći. Drugo poluvrijeme smo pokušali odmoriti neke igrače, da sačuvamo nešto da ostane do Budimpešte. Možemo se ovako krpati i nekako preživljavati u ovakvim utakmicama, ali nadam se da ćemo se pojačati do utakmice drugog kruga", kazao je Horvat. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao je i hoće li gledati utakmicu između Srbije i Francuske.

"Srbija ima odličan tim, igraju u vrhunskim klubovima i mogu dobiti olimpijske pobjednike i prvake, ali nas ne mogu", kazao je Horvat. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Fantastična realizacija /

Pogledajte prvi gol Marina Marića na Europskom prvenstvu

Image
Fantastična realizacija /

Pogledajte prvi gol Marina Marića na Europskom prvenstvu

Na pitanje je li spreman za Budimpeštu i sve što ga tamo očekuje, kazao je da je nema dugoročne planove.

"Podvući ćemo crtu kad dođemo u hotel, probat ćemo se zbrojiti, oduzet, i vidjeti kako ćemo dalje i s kojim kadrom idemo put Budimpešte", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao je i činjenicu da je putem ostao bez sastava i pol.

"Puno trenera ovdje napravi grešku, kuka, pruža timu izgovor i kad je teško ekipa se intuitivno uhvati i preda se. Mi se ne predajemo, izgovora nema, izvlačimo što možemo, ne žalimo se, pokušavamo rješavati probleme u hodu i zato možemo igrati na ovom nivou jer smo se dobro postavili", kazao je Horvat te dodao da će im trebati sreće u drugom krugu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo