Rezultati ankete / Izabrali ste najboljeg hrvatskog rukometaša: Evo kako ste glasovali u našoj anketi

Image
Foto: Igor Soban/Davor Javorovic/PIXSELL

Zanimljivo je da 13 vas, ljubitelja rukometa, smatra da nitko od ove trojice nije zaslužio nagradu

20.12.2018.
15:11
Igor Soban/Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

"Pobijedio si me za jednu sekundu. Jednu. Sekundu. Čovjeku moje inteligencije to je jako teško prihvatiti", rekao je Apollo Creed Rockyju prije nego što ga je izazvao na treći revanš u popularnom filmu.

Isto bi tako nešto mogao reći i naš rukometaš Zlatko Horvat koji je na izboru za najboljeg hrvatskog rukometaša u 2018. godini za tek jedan glas bio "kratak" da bi došao na prvo mjesto. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispred njega je nagradu zgrabio također sjajni hrvatski reprezentivac Luka Cindrić koji je tako prekinuo dominaciju Domagoja Duvnjaka u ovom izboru.

U trenutku pisanja teksta Cindrić je pobijedio i u anketi našeg portala u kojoj ste glasovali vi. Od nešto više od 200 glasova, njih 40 posto (82 glasa) otišlo je na stranu Luke Cindrića, dok je Horvat na drugom mjestu s 37 posto (75 glasova).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na trećem mjestu, kao i u izboru Hrvatskog rukometnog saveza i Sportskih novosti, završio je Manuel Štrlek koji je na našem portalu zaslužio 17 posto vaših glasova (34 glasa).

Zanimljivo je da 13 vas, ljubitelja rukometa, smatra da nitko od ove trojice nije zaslužio nagradu za najboljeg hrvatskog rukometaša u 2018. godini. Koji su to igrači, možete nam napisati u komentarima na našoj Facebook stranici Vrijeme je za rukomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo