Ivano Balić nakon tučnjave ne može igrati!

Rukometaši CO Zagreba otputovali su u Njemačku na gotovo nemoguću misiju.

31.3.2011.
12:15
VOYO logo

Uspješno su rukometaši Löwena 'eliminirali' Ivana Balića zagrebačkoj Areni, pošteno ga pretukli i došli na svoje. Moglo se to i očekivati. Njemački rukometaši su prije utakmice spominjali samo jednog igrača od kojeg prijeti opasnost, te za njega spremili posebnu taktiku.

Ivano je u svom stilu trpio udarce cijelu utakmicu, probijao se i padao, previjao od bolova na parketu, zarađivao isključenja protivničkih igrača, ali je na kraju i sam platio ceh takvoj nepoštenoj igri Nijemaca. Trener Ivica Obrvan mogao se samo držati za glavu... "Ivanova ozljeda izuzetan nam je problem i na njega sigurno neću moći računati. Muči ga koljeno lijeve noge koje je stradalo u nedjelju. Ako netko misli da to idemo samo odraditi, da se više ne treba boriti, onda ne mora ni ulaziti u avion. Borimo se do kraja pa što bude", kaže trener Zagreba Ivica Obrvan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li se taktika mijenjati zbog Balićeva izostanka?

"U konceptu igre neće se ništa promijeniti. Vraća nam se Valčić nakon operacije slijepog crijeva, dobit će minutažu. Nemam što mijenjati ni u obrani. Počet ću ponovno sa Šegom, vidjet ću dalje kako će se situacija poslije razvijati. Drago mi je bilo vidjeti u nedjelju kako je Škof bio koncentriran. Jasno je da ću poslije morati rotirati, teško je izdržati svih 60 minuta na visokoj razini, koncentracija popušta".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni jedan klub nije bio presretan kada su ih u osmini finala rukometne Lige prvaka spojile kuglice u Beču, no s tri gola razlike Nijemci su ovaj tjedan mirno spavali do uzvrata. Momčad prevođena Ivanom Čupićem prepuna je sjajnih igrača, samo su Gensheimer i Stefansson postigli 17 golova u Areni, a tu je i Bielecki koji uskače s klupe te vratar Szmal kojeg lopta uvijek pogodi...

Naše teško mogu ohrabriti izjave dečki iz Mannheima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U SAP Areni nismo još izgubili utakmicu pa zašto bismo sad?", poručuje Uwe Gensheimer prije susreta koji počinje u 19 sati (četvrtak 31. ožujka).

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201103230775006

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo