Karijera Ivana Balića je, nažalost, završena?

Iako je najavio da će na kraju sezone zajedno s klupskim čelnicima odlučiti hoće produžiti ugovor za još godinu dana, čini se kako će Ivano Balić karijeru završiti puno prije.

31.3.2014.
9:30
VOYO logo

Naime, u posljednjoj utakmici njemačke Bundeslige između Wetzlara i Mindena, Balić je napustio teren deset minuta prije kraja.

Rukometni Mozart je osjetio bol u listu desne noge i nije mogao nastaviti susret. Naknadna rendgenska snimka pokazala je puknuće mišića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema prvim procjenama Balića neće biti najmanje mjesec dana, a pošto je najavljeno kako će tek na kraju sezone čelnici Wetzlara i naš rukometaš pregovarati oko nastavka suradnje, lako je moguće kako je ovo i definitivni kraj karijere za najvećeg rukometaša svih vremena.

Ivano Balić zaradio je rupturu mišića u domaćem porazu Wetzlara protiv Mindena 26:23 i bit će van parketa četiri tjedna. Trener Wetzlara Kai Wandschneider priznaje kako je to ogroman hendikep.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je u poznim igračkim godinama i nije na onoj vrhunskoj razini kao na vrhuncu karijere, Ivano Balić je i ove sezone bio jedan od ključnih igrača Wetzlara. U susretu protiv Mindena zaradio je ozljedu mišića, pauzirat će oko četiri tjedna što je za njegovu momčad veliki hendikep.

Trener Wetzlara Kai Wandschneider bio je vrlo ljut nakon domaćeg poraza od Perkovčevog Mindena sa 26:23, a raspoloženje mu je dodatno pokvarila ozljeda hrvatskog igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Balića smo izgubili najvjerojatnije na nekih četiri tjedna i u nastavku sezone bit ćemo jako hendikepirani. S njegovom ozljedom izgubili smo kvalitetnog igrača i u obrani i u napadu i nadam se da će se ostali igrači podići."

O mogućem prekidu karijere našeg rukometaša i eventualnom produljenju ugovora nije htio govoriti, ali je potom uslijedila isprika navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljut sam i svi koji me poznaju svjesni su da igrače očekuje puno rasprave i teškog rada u ovom tjednu. Samo su Balić i Harmandić u napadu nešto pokušavali kreirati. Želim se ispričati našim navijačima koji ne zaslužuju ovakvu igru.

Ovaj poraz ostavio je Wetzlar na 11. poziciji dok je Minden napredovao na 13. mjesto i nalazi se tri boda iza Wetzlara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo