Liga prvaka / Ivan Pešić i Filip Ivić sjajno branili, Manuel Štrlek i Vezprem srušili najbolju momčad u grupi

Image
Foto: AP Images

Šime Ivić za Meškov je zabio dva gola, a Sandro Obranović samo jedan

9.2.2019.
21:45
AP Images
VOYO logo

Manuel Štrlek i njegov Vezprem priuštili su Barceloni drugi ovosezonski poraz u ovogodišnjem izdanju rukometne Lige prvaka. 

Mađari su do pobjede 29:26 došli dobrom momčadskom igrom u kojoj se nitko nije posebno isticao, ali su ipak uspjeli kroz cijelu utakmici držati prednost nad najboljom momčadi na ljestvici njihove skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teret zabijanja pogodaka između sebe su ravnomjerno rasporedili Manaskov, Mahe, Tonnesen i Nenadić koji su zabili po četiri pogotka, dok je Štrlek zabio samo jedan.

Aktualni europski prvak Montpellier izgledao je dobro protiv Meškov Bresta. Bjeloruska momčad nije imala previše šanse protiv raspucanog Melvyna Richardsona koji ih je zatrpao s osam pogodaka. S druge strane sjajan je bio nekadašnji vratar hrvatske rukometne reprezentacije Ivan Pešić koji je skupio 11 obrana uz 38 posto uspješnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šime Ivić za Meškov je zabio dva gola, a Sandro Obranović samo jedan.
A odličan je bio i Filip Ivić na golu Kielcea. U pobjedi svoje momčadi naš golman držao je kroz utakmicu fantastičnih 40 posto obrana, a skupio ih je ukupno 16. Kielce je svladao Kristianstad u gostima 33:34.

EHF Liga prvaka, 11. kolo skupine A

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Montpellier - Meškov Brest 29:23
Vezprem - Barcelona 29:26
Kristianstad - Vive Kielce 33:34

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo