Kauboj objasnio kako smo mogli do finala OI-a!

Ljevokrilni hrvatski rukometni reprezentativac iz redova Füchse Berlina Ivan Ninčević (30) dao je kratak intervju za Bild uoči početka nove bundesligaške sezone.

23.8.2012.
13:30
VOYO logo

Ninčević je bio dio hrvatske reprezentacije koja je osvojila brončanu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu, a većina pitanja novinara Bilda bila su vezana uz olimpijski turnir. Najzanimljivije je bilo ono vezano uz Denisa Špoljarića (33), bivšeg hrvatskog reprezentativca, zlatnog iz Atene 2004. i njegovog suigrača u Füchseu koji nije bio s Kaubojima. Jeste li sretni s broncom ili ste tužni što niste osvojili zlato? "Željeli smo zlato. Trenirali smo dva mjeseca kao idioti jer nismo željeli ostati bez medalje i na kraju smo bili sretni sa broncom."

Biste li sa zvijezdom Füchsea Denisom Špoljarićem osvojili zlato? "S njim bismo sigurno ušli u finale. Nažalost, on ne želi više igrati za reprezentaciju." Hoćete li vi nastaviti? "Mislim da neću biti tu za Rio 2016. Moram misliti o svojoj obitelji. Sada sam proveo cijelu godinu bez odmora, tako ne može neprestano", izjavio je Ninčević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo