Igor Vori uoči SP-a: 'Nećete me navući da to kažem!'

Znate li tko je jedini preostali rukometaš u hrvatskoj reprezentaciji iz one slavne zlatne olimpijske generacije 'Atena 2004'?

28.12.2014.
14:10
VOYO logo

"Puno je mladih, onih koji u zapravo prvi put s nama. Možda su bili u nekim pojedinačnim akcijama ili na širim popisima, no zapravo su novaci. Oni se uvijek uklapaju, vidjet ćemo kako će to izgledati. Najvažnije je da se ostvari najvažniji cilj, plasman na Olimpijske igre u Rio de Janeiru. Za ostalo ćemo lako...", započeo je kapetan razgovor za Sportske novosti i osvrnuo se na svoj zaista dugi staž u dresu Hrvatske.

"Istina je, dugo sam unutra, ne brojim zapravo natjecanja na kojima sam bio, no znam da sam unutra od kvalifikacija za EP u Švedskoj 2002. Tamo nisam igrao, no odonda sam standardan. Uh, zaista je to tako davno bilo, teško se svega prisjetiti. Unatoč svemu, motiva mi ne nedostaje, po tom je pitanju sve uvijek isto. Kao i na prvim mojim natjecanjima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, na svom prvom natjecanju osvojio je zlatnu medalju. Bilo je to Svjetsko prvenstvo u Portugalu 2003. godine... Može li tu već zaboravljenu medalju ponoviti u Kataru?

//www.youtube.com/embed/NUcWw-LP5Ac

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nećete me navući da kažem nešto takvo. Ponovit ću, obaveza nam je proći skupinu, cilj nam je osigurati plasman na Olimpijske igre".

Hrvatska je u skupini s Austrijom, Tunisom, Iranom, Makedonijom i BIH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi pričaju i pišu da je skupina lagana, a zapravo je jako neugodna, posebno Austrija i naši susjedi Bosanci. Zapravo su sve to momčadi koje će gristi protiv nas i ne mogu ništa izgubiti, a mogu pobjedama toliko toga dobiti. Ponovit ću, mi smo dosta podmlađeni, neće sve ići kao po loju i moramo biti koncentrirani. Nadam se da se nitko neće ozlijediti, da uspijemo zadržati svježinu za nokaut fazu. Bitan faktor je i sreća, treba se dosta toga poklopiti. Bez obzira na sve promjene u momčadi, najvažnije je da je atmosfera na nivou, no tu problema nikad nije bilo, neće biti ni sada. Za reprezentaciju su svi uvijek davali maksimum, ma o kome se radilo...", zaključio je Vori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo