'I RANJENI LAVOVI MOGU UGRISTI': / Kaubojima stigla opasna prijetnja uoči otvaranja Eura: 'Hrvatska je apsolutni favorit, ali...'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Hrvatska rukometna reprezentacija spremna je za lov na medalju. Europsko prvenstvo počinje u četvrtak, 9.

9.1.2020.
16:34
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

I ranjeni lavovi mogu ugristi, poručuju Crnogorci nekoliko sati prije utakmici s Hrvatskom u prvom kolu Europskog rukometnog prvenstva koje je na rasporedu u 20:30.

"Čak i ranjeni, 'lavovi' prijete da će na otvaranju prvog kontinentalnog prvenstva s 24 reprezentacije „ugristi' velikana svjetskog rukometa, Hrvatsku. I 'vatreni' imaju problema, ostali su bez četvorice igrača, plus otpisanog Manuela Štrleka, ali problemi Lina Červara su minimalni u odnosu na one a kojima se susreo Zoran Roganović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I pored činjenice da je Hrvatska apsolutni favorit, momčad koja je nanijela svjetskom i olimpijskom prvaku Danskoj prvi poraz u kvalifikacijama nakon osam godina vjeruje da može do senzacije u Grazu“, poručuju s portala Vijesti.me.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pišu i to da su Hrvati bili 'jedna od najvećih sila svjetskog rukometa krajem 20. i početkom 21. stoljeća, ali u posljednjih sedam godina imaju samo jednu medalju - broncu na Europskom prvenstvu 2016. u Poljskoj'.

Za kraj su napomenuli da kako se Lino Červar nada da će svoj drugi mandat na kormilu 'vatrenih', okruniti medaljom, dok naglašavaju i to kako igrači upozoravaju da neće biti lako biti protiv Crne Gore na startu Eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve o Europskom rukometnom prvenstvu možete pročitati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo