HRVATSKE RUKOMETAŠICE UVJERLJIVE I PROTIV TURSKE: / Ako se po jutru dan poznaje, onda će ove kvalifikacije za naše cure biti sjajne

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Kvalifikacije se nastavljaju u ožujku sljedeće godine

29.9.2019.
19:22
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Nakon uvjerljive pobjede protiv Islanda (29-8) prije četiri dana u Osijeku, hrvatske rukometašice su u nedjelju u Eskisehiru lakoćom dobile Tursku sa 30-21 (16-8), te su na najbolji način krenule u kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. godine. Najefikasnija hrvatska igračica bila je Valentina Blažević sa osam pogodaka, a Paula Posavec i Dora Krsnik zabile su po pet golova. U redovima Turske istaknula se Yagmur Toprak sa četiri gola.

Nakon dva kola u kvalifikacijskoj skupini 6 na vrhu je Hrvatska sa četiri boda. Aktualne europski i svjetski prvak Francuska, koja večeras igra protiv Islanda, ima dva boda, a Turska i Island su bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kvalifikacije se nastavljaju u ožujku sljedeće godine, kada Hrvatska igra dvije utakmice protiv Francuske, kod kuće i u gostima. Najbolje dvije reprezentacije iz svake od sedam kvalifikacijskih skupina izborit će plasman na Europsko prvenstvo, koji će biti odigrano u Danskoj i Norveškoj od 4. do 20. prosinca 2020. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo