Kakva šteta! Hrvatice propustile 'priliku života'!

Hrvatske rukometne reprezentativke završile su svoj nastup na Olimpijskim igrama. U četvrtfinalnom dvoboju su poražene od Španjolki 25:22 (13:12).

7.8.2012.
13:22
VOYO logo

Kola su krenula nizbrdo s ozljedom gležnja Andreje Penezić u 40. minuti. U napadačkoj je akciji najbolja hrvatska rukometašica nespretno iskrenula stopalo i ozlijedila zglob. Nakon što su je iznijeli s terena pokušala je, snažno bandažiranog gležnja, zaigrati ponovno ušavši u igru u 52. minuti. Nije mogla. Nakon izgubljene lopte u napadu šepajući se vratila na klupu.

U trenutku Andrejine ozljede Hrvatska je imala vodstvo 16:15. U idućih sedam minuta nisu izabranice Vladimira Canjuge zabile niti gola nižući u napadu pogrešku za pogreškom. Osim nedostupne Penezić u tim su trenucima Španjolke izolirale drugu najbolju hrvatsku reprezentativku, Mirandu Tatari. Serijom 4:0 otišle su na 19:16 vodstvo i Hrvatska se više nije uspjela vratiti u egal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljevokrilna napadačica Elisabeth Pinedo Saenz bila je najbolja u redovima brončanih s posljednjega Svjetskog prvenstva sa sedam pogodaka.

Hrvatsku je s pet pogodaka predvodila Miranda Tatari. Penezić i Maja Zebić skupile su po tri pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlična je na golu bila Ivana Jelčić obranivši 15 od 40 lopti upućenih u okvir svog gola. Zasjenila je glasovitu Silviju Navarro Ramirez s druge strane, koja je skinula 10 lopti od 31 udarca.

Španjolke će u polufinalu igrati protiv boljih iz dvoboja Francuskinja i Crnogorki. Hrvatska ide kući s vrlo solidnim nastupom na olimpijskoj premijeri, ali i žalom za propuštenom borbom za medalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo