Cijela dvorana je jasno rekla što misli o Ivanu Baliću

Hrvatska rukometna reprezentacija, bez nekoliko standardnih prvotimaca, u pripremnoj je utakmici u Puli svladala Norvešku 37:36.

6.1.2013.
20:13
VOYO logo

Iako je Slavko Goluža najavljivao da je primarni cilj ove utakmice uigrati obranu i primiti što manje pogodaka, Kaubojima to ipak nije pošlo za rukom.

U prvom su dijelu naši rukometaši odigrali katastrofalnu obranu i primili čak 24 pogotka. No drugi dio naši su rukometaši stisnuli i preokrenuli rezultat, te došli do pobjede od 37:36. Pogodak za pobjedu postigao je Josip Valčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napad je bio dobar, ali obrana nikako. Bez obzira na manjak treninga, morali smo bolje odigrati. Drugo poluvrijeme bila je sasvim druga priča. Pokazali smo puno veće htjenje, Mirko je počeo odlično braniti i na kraju smo zasluženo pobijedili", istaknuo je Goluža.

Vrijedi istaknuti da je cijela dvorana izviždala Slavka Golužu na početku susreta. Razlog je jasan – Ivano Balić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije bilo ugodno slušati zvižduke kad me službenik spiker predstavio, ali na kraju su nas ti gledatelji nosili do pobjede", rekao je izbornik.

Goluža je u ovom susretu odlučio odmoriti neke od najjačih pojedinaca, na terenu nije bilo Vorija, Lackovića, Duvnjaka, Bičanića i Horvata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti će protivnici već u ponedjeljak u Umagu odigrati još jedan susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo