HRVATSKA OŠTEĆENA PROTIV SLOVENIJE: / Delegati se potrudili da prijateljska utakmica u Stožicama završi remijem

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Dvije su kontroverzne situacije obilježile prvu od dvije prijateljske utakmice između Slovenije i Hrvatske odigranu jučer u Stožicama.

27.10.2017.
8:00
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Situacija koja je obilježila utakmicu je ona na njezinom samom kraju. Pri rezultatu 26-26 Karačić je postigao pogodak za pobjedu Hrvatske. Iako se prvotno bilo činilo kako je lopta ušla u mrežu Slovenaca s istekom posljednje sekunde, iako je na semaforu bilo promijenjeno u 26-27 za kauboje, nakon petominutnog vjećanja odlučeno je kako se pogodak neće priznati.

REPOVI NAKON ‘PRIJATELJSKE’ UTAKMICE: Pogledajte gol Hrvatske za pobjedu koji je prvo priznat, a nakon toga – poništen!

Bio je to diplomatski potez delegata utakmice da se sve na terenu završi miroljubivim rezultatom 26-26. Iako, u nekim trenucima susreta činilo se kako je ovaj dvoboj sve samo ne prijateljski, miroljubiv... Bilo je to grubih udaraca i kontakata, a u 38. minuti Stipi Mandaliniću iz nosa je potekla i krv nakon što ga je Marguč neoprezno i snažno udario u glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HRVATSKA REMIZIRALA SA SLOVENIJOM U DRAMATIČNOJ UTAKMICI: Karačićev pogodak u posljednoj sekundi poništen

No, isto tako, još jedna je situacija išla na štetu Hrvatskoj. Naime, krajem prvog poluvremena Ivan Čupić je ukrao jednu loptu na centru i sjurio se prema golu Slovenaca te zabio gol, pokazala je snimka, prije nego što se oglasila sirena. No zapisnički stol taj je gol poništio. Tako su delegati Hrvatskoj poništili sigurno jedan regularni gol i utakmicu usmjerili u neke druge vode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo