Pravo gaženje! Hrvatska slavi najuvjerljiviju pobjedu!

Hrvatske rukometašice su u posljednjem kolu po skupinama upisale najuvjerljiviju pobjedu na prvenstvu. Izabranice Vladimira Canjuge poigrale su se s Britankama i pobijedile 37:14.

5.8.2012.
17:58
VOYO logo

Ovom pobjedom odabranice hrvatskog izbornika Vladimira Canjuge potvrdile su osvajanje drugog mjesta u skupini, iza vodećeg Brazila, koji je poput Hrvatske osvojio osam bodova, ali je prvi zbog pobjede u međusobnom ogledu. Iz naše skupine plasman u četvrtfinale izborile su još treća Rusija i četvrta Crna Gora.

Nakon startnog poraza od Brazila, hrvatske su rukometašice protiv domaće selekcije ostvarile četvrtu uzastopnu pobjedu. Tek u nedjelju navečer, kada bude kompletirano i natjecanje u B-skupini, saznat će suparnika u četvrtfinalu koji je na rasporedu u utorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ogledu protiv Velike Britanije, sve naše igračice u polju upisale su se u strijelce. Bašić, Jovetić i Šerić postigle su po pet pogodaka, Milanović-Litre i Zebić po 4, Horvat i Franić po 3, Penezić, Gaće i Lovrić po 2, a Tatari i Pušić-Koroljević po jedan gol.

Ivana Jelčić obranila je 12 od 20 lopti, a Jelena Grubišić 10 od 16.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo